چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

پايان نامه بررسي مشكلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمايي

مباني نظري و نمونه پايان نامه روانشناسي درباره شناخت درماني مبتني بر ذهن آگاهي MBCT

پايان نامه بررسي مشكلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمايي

۱۸ بازديد
پايان نامه بررسي مشكلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمايي

پايان نامه بررسي مشكلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمايي

دانلود پايان نامه بررسي مشكلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمايي

پايان نامه بررسي مشكلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمايي  مشكلات دانش آموزان دختر  پايان نامه بررسي مشكلات دانش آموزان
دسته بندي روانشناسي و علوم تربيتي
فرمت فايل doc
حجم فايل 153 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 35

پايان نامه بررسي مشكلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمايي

مقدمه

در هر جامعه اي براي كنترل و پيشبرد آن سازمان هاي مختلفي بوجود مي آيند. يكي از مهمترين و حساسترين و سازنده ترين سازمان هر جامعه اي سازمان آموزش و پرورش مي باشد. تمامي سازمان ها در حالت كلي از دو نوع سازمان رسمي و غير رسمي تشكيل مي شوند كه اين دو با هم و مكمل و پيش برنده اهداف سازماني مي باشد و هر كدام لازم و ملزوم يكديگرند. سازمان هاي رسمي بر اساس سلسله مراتب سازماني بوجود آمده است و اين سازمان از سه منطقه مديران عالي منطقه عملياتي (استادان و دبيران) و منطقه اجرائي (دانش آموزان) تشكيل مي شوند.

سازمان غير رسمي آموزش و پرورش از برقراري روابط عاطفي بين اعضاي سازمان حاصل مي شود مانند روابط حسنه بين سه منطقه سازمان و سازمان غير رسمي آن. سازمان غير رسمي برخاسته از ارمان ها و تمايلات دروني اعضاست كه در تحقق اهداف سازمان و يا ركود و ايجاد فضاي نامساعد در آن اثر زيادي دارد اگر مديران و عوامل عملياتي آموزش و پرورش بتوانند با دانش آموزان رابطه خوبي داشته و به بررسي مشكلات آنان پرداخته و در صدد رفع و كاهش آن برآيند مي توانند براي رسيدن به اهداف سازمان آموزش و پرورش كه تربيت دانش آموزان فرهيخته مومن و دانشمند است برسند.

بيان مسئله

كسي كه به تدريج ظرفيت يادگيري او كاهش يافته و در آزمون هاي كلاس و امتحانات پاياني موفق نمي شود مي گوئيم دچار افت تحصيلي شده است.افت تحصيلي در بعضي از دانش آموزان به حدي مي رسد كه تحصيلات خود را نيمه كاره رها مي كنند و يا دچار مردودي و تكرار پايه تحصيلي مي شوند.

  علل و عوامل افت تحصيلي:وضعيت نامطلوب فيزيكي ،جسماني و عاطفي دانش آموزان، تغييرات ناگهاني از نظر اقتصادي،خانوادگي،رواني،آموزشي،ضعيف بودن پايه درسي ،شكست هاي متعدد تحصيلي و درسي،ضعف در برنامه ريزي،وجود الگوهاي درسي نا مناسب

شناخت علائم تنها اولين قدم است زيرا در قدم بعدي بايد فهميد كه اين نشانه ها وقتي كنار هم مي آيند چه چيزي را نشان مي دهند وقتي نشانه ها و علامت هاي يك مشكل را كنار هم بچينيم يك رفتار بوجود مي آيد كه به عنوان يك رفتار غير عادي قلمداد مي شوند بنابراين با يك يا دو علامت نمي توان به يك رفتار ناسازگار دست يافت پس بايد ريشه ها و علت ها را جستجو نمود تا علت يك رفتار مشكل دار را فهميد.

بايد علت هاي مشكلات را بررسي كرد تا فهميد كه اين مشكلات مربوط به محيط زندگي، محيط اجتماعي يا ريشه عاطفي و دروني دارند آيا ريشه در مشكلات والدين دارند كه در رفتار كودكان منعكس شده اند. آيا نظام خانواده دچار مشكل است و سيستم خانواده بيمار است يا علل ديگري دارد.

توجه به جايگاه مشكل و محل اسقرار آن نشان دهنده آن است كه در كجا بايد دنبال علل مشكل و ريشه هاي مشكلات بگرديم و پيدا كردن ريشه ها و تبيين ناراحتي و مشكل بوجود آمده نشان مي دهد كه مشكل چه ماهيتي دارد. و اين امر ما را در فعاليت تشخيص و كمك به رفع مشكل ياري مي كند.اين جريان پر پيچ و خم و دشوار كه ممكن است بسياري از افراد حوصله و صبر و شكيبايي لازم آن را نداشته باشند ما را متوجه مي سازد كه براي حل يك مشكل مشكل به ظاهر ساده چه راه دشواري را بايد پيمود.

فهرست مطالب

 مقدمه. 5

بيان مسئله. 7

ضرورت و اهميت تحقيق.. 8

اهداف تحقيق.. 9

فرضيه ها ي تحقيق.. 9

تعريف نظري موضوع تحقيق.. 9

تعريف نظري مشكل.. 10

پيشينه نظري تحقيق.. 11

مسئوليت خانواد از نگاه اسلام. 15

نوجوان و جوان از ديدگاه اسلام. 16

انس و الفت با جوان. 16

مدارا با جوان. 18

خانواده به عنوان سيستم. 18

خانواده به عنوان كانون محبت و امنيت... 20

نقش اقتصاد و خانواده 21

موقعيت اجتماعي – اقتصادي و يادگيري.. 22

وضعيت اجتماعي و اقتصادي والدين.. 24

تجزيه و تحليل داده ها 26

بخش دوم آمار توصيفي.. 31

محدوديت هاي پژوهش.... 32

پيشنهادات... 34

منابع.. 35

 

دانلود پايان نامه بررسي مشكلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمايي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.